BUGÜN RESMİ GAZETE KARARLARI 26 HAZİRAN 2025 PERŞEMBE | 32938 Sayılı Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik değişti!

26 Haziran Resmi Gazete Kararları Yayınlandı



26 Haziran Resmi Gazete kararları için heyecanla beklenen an geldi. 32938 Sayılı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan değişiklikler ve atamalara ilişkin detaylar merak konusu oldu. Ayrıca, çeşitli üniversitelerin öğretim üyeliği ilanları da bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.



26 Haziran Resmi Gazete Kararları ve Atamaları

Yürütme ve İdare Bölümü’nde bulunan yönetmelikler arasında; Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik gibi önemli kararlar yer aldı.

Tebligatlar kısmında ise; Türk Gıda Kodeksi Bebek Formülleri ve Devam Formülleri Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2025/19), Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ gibi duyurular bulunmaktadır.



Kurul Kararı kısmında yer alan Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun 10/06/2025 tarihli ve 2025/1072 sayılı kararına ek olarak, Yargı Bölümü’nde Anayasa Mahkemesi’nin çeşitli kararları da bugünkü Resmi Gazete’de bulunmaktadır.

İlan Bölümü’nde ise; Yargı İlanları, Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları, Çeşitli İlanlar başlıkları altında önemli duyuruların yer aldığı görülmektedir.

Related Posts

Aşure Günü tarihi 2025 | Aşure Günü ne zaman başlar ve biter 2025? Hicri takvime göre Muharrem’in 10. günü ne zaman? Diyanet açıkladı!

Müslümanların manevi huzur ve heyecanla beklediği Muharrem ayı 26 Haziran 2025 Perşembe günü başladı. Hicri yılın ilk günü olan muharrem ayının 10. günü aşure günü olarak gerçekleşiyor. “Ramazan orucundan sonra en faziletli oruç, Allah’ın değer verdiği ay olan Muharrem ayında tutulan aşure orucudur…” şeklinde Peygamberimiz tarafından buyurulan muharrem ayının onuncu günü olan aşure günü oruç tutmak bazı âlimlere göre sünnet olarak ifade ediliyor. “Muharrem” hürmet edilen anlamındadır. Bu ay Hz. Peygamber (s.a.s.) tarafından Allah’ın ayı diye nitelendirilmiştir. Peki, Aşure Günü ne zaman başlar ve biter? Hicri takvime göre Muharrem’in 10. günü ne zaman? İşte, 2025 Aşure Günü tarihi ve ayrıntılı bilgiler.

AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sınav yerleri açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) öğrencileri, bahar dönemi bütünleme (telafi) sınavları için merakla gözlerini akademik takvime çevirdi. Peki, AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sınav yerleri açıklandı mı?

Jerome Powell görev süresi ne zaman bitiyor? Trump ABD Merkez Bankası Başkanlığı için yeni isimler düşünüyor

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın görev süresi önümüzdeki yıl sona eriyor ve Başkan Donald Trump, Powell’ın yerine geçecek yeni isimler üzerinde çalışmaya başladı. Trump’ın Powell’ı faiz politikaları nedeniyle sıkça eleştirmesi ve erken bir görevden alma ihtimali, piyasalarda belirsizlik yaratıyor. Powell’ın görev süresinin bitimine bir yıldan az bir süre kala, Trump’ın “gölge FED başkanı” atama planları ve bu sürecin küresel ekonomiye etkileri merak konusu. Peki, Jerome Powell görev süresi ne zaman bitiyor?

AYT’den en erken saat kaçta çıkılır? 2025 TYT, AYT ve YDT’de ilk kaç dakika çıkılmaz?

Üniversiteye girişin en önemli adımı olan bu sınav maratonunda, ÖSYM’nin belirlediği sınav kuralları adaylar için büyük önem taşıyor. Peki, AYT’den en erken saat kaçta çıkılır? 2025 TYT, AYT ve YDT’de ilk kaç dakika çıkılmaz?

Türk halk müziği sanatçısı Mehmet Erenler hayatını kaybetti

Türk halk müziği sanatçısı Mehmet Erenler hayatını kaybetti

İSRAİL-İRAN ASKERİ GÜCÜ KARŞILAŞTIRMASI: Askeri gücü, savaş uçağı sayısı ve diğer envanter bilgileri

İran büyük insan gücü ve gelişmiş füze programları ile dikkat çekerken, İsrail ise teknolojik üstünlük, yüksek kaliteli zırhlı araçlar ve hava kuvvetleri ile öne çıkıyor. İran ve İsrail’in askeri güçleri karşılaştırıldığında, her iki ülkenin de kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri olduğu görülmektedir. İran, genel personel sayısı ve bazı kara ve denizenvanterlerinde sayısal üstünlüğe sahipken, İsrail teknolojik üstünlük, hava kuvvetleri kapasitesi ve gelişmiş hava savunma sistemleriyle öne çıkmaktadır.